Opladen van een elektrische auto na onderhoud bij Bosch Car Service

Over AUTO BOON

 

AUTO BOON Bosch Car Service

 

Bijna 12 jaar geleden nam Piet van der Perk – AUTO BOON – over en sindsdien is er veel veranderd! Met de steekwoorden; goed service team, klantvriendelijkheid, vakmanschap, APK station, bedrijfswagenservice center, lease service center, bent u met AUTO BOON goed onderweg…..

AUTO BOON houdt auto rijden betaalbaar, wat voor merk-type auto u ook rijdt.

AUTO BOON is een merk onafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service. Wij bieden u een compleet mobiliteitspakket; geselecteerde occasions, nieuwe (bestel)auto’s en of u nu wel of niet bij ons een auto gekocht heeft, wij onderhouden altijd uw (bestel)auto.

 

Geen onverwachte kosten

 

Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Bosch Car Service AUTO BOON komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Alles onder één dak voor uw gemak

 

Bij Bosch Car Service AUTO BOON doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

 

BOVAG-gecertificeerd

 

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service AUTO BOON is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

 

Erkend Duurzaam

 

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen